Servicii foraj

     Domeniul de activitate in care compania noastra activeaza este acela al forajului de puturi pentru apa, in general, apa potabila pentru exploatare individuala sau colectiva.

     Suntem lideri pe piata din sud-estul tarii in foraje orizontale si foraje puturi apa la orice adancime.
     Oferim o gama completa de servicii auxiliare, incepand de la solutii optime pentru adaptarea acestor foraje in functie de adancime, pana la limpezire puturi apa in urma forajului sau colmatarii, turnare pietris in locurile unde s-au efectuat forari si servicii de efectuare drenaje, liftari profesionale (denisipari cu Mamut profesional), piloni sustinere si intretineri foraje de mare adancime, studii geotehnice necesare pentru constructia unui imobil, executie foraje de studii.

     Suntem capabili sa realizam foraje puturi la mica si mare adancime, cu implicarea unor profesionisti cu o larga experianta in domeniu, cu ajutorul unor muncitori seriosi si interesati, precum si a unor utilaje de cea mai buna calitate, pentru a oferi clientilor nostri o apa potabila de cea mai buna calitate. Activam in special in aria Bucuresti si Ilfov, dar ne putem deplasa si in alte zone, in functie de solicitari.

     Va stam la dispozitie cu orice fekl de informatii privind aria noastra de expertiza si va garantam ca alegand sa lucrati cu noi aveti garantia unor servicii de foarte buna calitate.

     Va asteptam sa ne contactati in vederea obtinerii unei oferte de pret pe pagina special destinata acestui scop.